Kartonnen bekers

Is uw bedrijf op zoek naar catering disposables? Bijvoorbeeld kartonnen bekers? Bij DisposableDirect bent u dan aan het juiste adres. Bij DisposableDirect hebben ze een ruim assortiment aan disposables, waaronder wegwerpbestek, wegwerpbekers, wegwerpborden, wegwerpglazen, plastic bakken, roerstaafjes en nog veel meer.

DisposableDirect en de voordelen

DisposableDirect is onderdeel van PackingDirect BV. DisposableDirect levert niet alleen catering disposables zoals wegwerpbestek, wegwerpbekers en wegwerpglazen aan bedrijven, maar ze leveren ook aan scholen, verenigingen, stichtingen en evenementenbureaus. Bij DisposableDirect worden uw producten snel en goed geleverd en kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit. Profiteer van de beste online prijzen, verzending binnen 24 uur en geen verzendkosten vanaf €200,00, direct advies via telefoon en email en bij DisposableDirect kunt u zakelijk bestellen op rekening.

Kartonnen bekers

De kartonnen bekers van DisposableDirect.nl zijn altijd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. De bekers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld de Schotse Ruit of de Limette To Go uitvoering. De bekers zijn praktisch om uit te drinken en de beker heeft een optimale meeneemverpakking waarin de koffie lekker lang warm blijft. Kartonnen bekers of één van de andere producten van DisposableDirect bestellen? Ga naar de site en plaats eenvoudig uw bestelling.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.