Kickboksen is voor iedereen

Steeds meer mensen beginnen aan kickboksen. Kickboksen is een vechtsport waar men handen en benen mag gebruiken. Oorspronkelijk dacht men altijd kickboksen alleen een sport is voor mannen. Maar tegenwoordig is dat compleet veranderd. Niet alleen mannen doen namelijk aan kickboksen, maar ook steeds meer vrouwen. Er zijn veel verschillende sportscholen waar ook kickbokslessen worden aangeboden, maar als u het écht goed wilt doen moet u ergens gaan kickboksen waar mensen verstand hebben van de sport. Bijvoorbeeld bij The Colosseum

The Colosseum

The Colosseum biedt lessen in kickboksen op verschillende niveaus. Dus er zijn lessen voor beginners, maar ook voor wedstrijdspelers. The Colosseum streeft er dan ook naar om de sport kickboks voor iedereen toegankelijk te maken. Bij The Colosseum werken alleen maar trainers die veel verstand hebben van de sport. Hierdoor kunnen zij u uitstekend les geven en de juiste aanwijzingen/tips.

Is kickbox iets voor u?

En, bent u nieuwsgierig geworden naar de sport? Wilt u het een keer proberen? Bij The Colosseum kunt u gratis een proefles volgen! Als u eerst meer informatie wilt lezen over The Colosseum kunt u de website bekijken. Klikt u hier voor meer informatie over de sport zelf, maar ook over The Colosseum. Hier vindt u ook de contact- en adresgegevens.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.