Kickboxen in Utrecht

Zoek je een plek om te kickboxen in Utrecht? Kom dan naar The Coslosseum. The Colosseum is een gespecialiseerde academie met professionele trainingsfaciliteiten. De toegankelijkheid voor kickboxen is groot bij The Colosseum en sporters voelen zich snel op hun gemak. The Colosseum is een thuishaven voor veel professionele vechters, maar ook voor recreanten.

Gespecialiseerde sportacademie Utrecht

The Colosseum is een gespecialiseerde sportacademie in Utrecht. Ze zijn gespecialiseerd in kickboxen, Fast Fit en MMA. Iedereen is welkom bij de The Colosseum, zowel recreant als wedstrijdsporter en zowel man als vrouw. The Colosseum heeft professionele trainers voor kickboxen ter beschikking. De vloeren zijn voorzien van matten en de ruimtes zijn voorzien van bokszakken, boksring, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen. The Colosseum beschikt over 400 m2 trainingsruimte. Kom je bij The Colosseum, dan is de eerste les gratis.

Meld je nu aan

Kom sporten en voel je thuis bij The Colosseum. Het is een mooie, fijne en inspirerende plek om te sporten. Wil je komen kickboxen in Utrecht? Meld je dan aan via de website van The Colosseum. Ga voor vragen en meer informatie naar de site. Ook kun je gerust contact opnemen met The Colosseum indien je vragen hebt, ze staan graag voor je klaar.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.