Kiezen voor een digitale handtekening

Wilt u graag efficiënt te werkt gaan in uw bedrijf, ook op het gebied van documenten? Wist u dat u veel tijd kan besparen met het digitaal ondertekenen van documenten en formulieren? Bij Evidos heeft u de mogelijkheid om alle soorten documenten en formulieren digitaal te ondertekenen. Ze leveren hier verschillende soorten oplossingen en voor elke situatie is er een passende oplossing. Wilt u ook digitaal ondertekenen en besparen op printers en post? Kies dan voor een product van Evidos.

Digitaal ondertekenen

Bij Evidos hebben ze verschillende oplossingen waarmee u alle soorten documenten en formulieren digitaal kunt ondertekenen, waarmerken en aangetekend kan versturen. Bij documenten kunt u denken aan onder andere contracten, offertes en polissen. U heeft keuze uit verschillende oplossingen. Voor welke u kiest hangt af van uw dienstverlening, proces en wensen.

Meer informatie over Evidos

Evidos is al jarenlang nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, technieken en wetgeving op het gebied van digitaal ondertekenen. Wilt u meer informatie over Evidos en over de verschillende oplossingen? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Evidos. Op de site kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak plannen met Evidos voor een digitale handtekening.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.