Laat de fulfilment van uw webshop over aan Packstore

Als u een eigen onderneming hebt, weet u waarschijnlijk wel dat de organisatie eromheen veel tijd en energie kost. Zeker als de zaken goed gaan, kan het voorkomen dat u zelfs in de avonduren bezig bent met het werk. Maar dit betekent niet dat er zaken kunnen blijven liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de fulfilment van uw webshop. Het is een belangrijk aspect van uw bedrijf waar u veel omzet mee kunt behalen. Heeft u er al eens een gedacht om dit uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf? Packstore is de specialist als het aankomt op fulfilment, co-packing en logistieke zaken.

Een last van uw schouders

Als u kiest voor de service van Packstore, kunt u veel meer dingen uit handen geven. Denk hierbij aan uw inpak-, ompak- of verpakwerkzaamheden. Maar ook het stickeren van artikelen of het opzetten en afvullen van displays kan geregeld worden door Packstore.

Een sociale werkplaats

Wist u dat Packstore een sociale werkplaats is? Ze bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Hierdoor krijgt niet alleen u als ondernemer een kans, maar ook de mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Een win-win situatie voor alle partijen dus! Wilt u meer weten over deze sociale werkplaats? Klik dan op de volgende link: Sociale werkplaats Dronten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.