LAMA consultancy, voor afhandeling van uw mobiele werkbonnen

Mobiele werkbonnen kunnen handig zijn voor het automatisch factureren, maken van rapportages en analyses, het geven van uw digitale handtekening en het weergeven van uw voorraad. Met de mobiele werkbonnen van LAMA Consultancy boekt u meer efficiëntie en kunt u zich weer bezighouden met de kerntaken van uw organisatie.

Welke oplossingen kan LAMA Consultancy u aanbieden?

Als het aankomt op mobiele werkbonnen heeft LAMA Consultancy drie goede systemen beschikbaar. Hieronder staat een korte uitleg per systeem.

  • Movilizer: werkt in de cloud en heeft één platform voor alle apps. U hoeft uw apps eenmaling aan te maken waarna ze op bijna alle platformen werken.
  • Odyssee Mobile: biedt een front-en backoffice systeem met o.a. planning, digitale werkbon, tijd- en kilometterregistratie, GPS-tracking en sparepart management. Hierdoor kunt u efficiënter en sneller werken.
  • FlexInspect: Met FlexInspect voeren uw medewerkers de geconstateerde situatie op een handheld computer in. Deze gegevens kunnen vervolgens worden verwerkt en gerapporteerd. Met dit systeem wordt uw inspectiesysteem efficiënter en wordt de data kwaliteit beter dankzij de standaard rapporten en analyses.

Ja, ik wil overstappen

Wilt u overstappen op een snellere en efficiëntere manier van werken? Kies dan voor de mobiele werkbonnen van LAMA Consultancy. Vraag informatie aan via de website of bel met een van de medewerkers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.