De Leistert, met recht een 5 sterren camping

Kamperen hoeft niet helemaal back to basics te zijn. Op de 5 sterren camping van recreatiepark De Leistert bijvoorbeeld.

Back to basics op de camping? Dat is niet nodig! Op recreatiepark De Leistert in Limburg kies je zelf hoe luxe je wilt kamperen. Zo beschikt deze 5 sterren camping over luxe ingerichte tenten. Glamping, wordt deze manier van kamperen wordt ook wel genoemd. Oftewel, glamourous camping. Dus weg met het gepruts met de haringen en het tentzeil en gewoon je koffertje uitpakken en plaatsnemen op de opgemaakte bedden. Heerlijk toch? Ook in een Leistert Lodge is het genieten van luxe. Dit zijn namelijk luxe chalets in een sfeervol kleurrijk straatje op het recreatiepark. De lodges beschikken over alle benodigde apparatuur en sanitair. Ze zijn beschikbaar voor zowel groepen met 4 tot 6 personen. Ook beschikken de lodges over centrale verwarming en een overdekt terras met tuinmeubilair. Alsof je thuis bent, maar dan op de camping. Recreatiepark De Leistert behoort niet voor niets tot de top van Nederland én Europa. Hier zit je gewoon goed.

 

Vakantiepark vol faciliteiten

In die luxe ingerichte tent blijf je natuurlijk niet je hele vakantie zitten. Trek er lekker op uit in het Limburgse land. Bezoek de lokale musea of ga naar hartenlust shoppen in Designer Outlet Roermond, die zit namelijk om de hoek. Ook de kinderen zijn blij met zo’n goed bed in de luxe tent op de 5 sterren camping. Zij kunnen namelijk volop hun energie kwijt in het subtropisch zwembad of de roeivijver. Huur fietsen of skelters of ga een balletje slaan op de golfbaan. Zo ziet iedere vakantiedag er weer anders uit.

 

Eerst kijken, dan kamperen

Eerst zien, dan geloven. Dat begrijpen ze bij De Leistert wel. Bekijk de luxe tenten en lodges op de 5 sterren camping daarom online met een virtuele tour. Zie je jezelf al helemaal zitten? Bekijk dan snel de actuele acties of neem contact op met de receptiemedewerkers. Zij weten precies welke mogelijkheden het best bij jouw wensen passen.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.