Liedjes laten vertalen door Songtekst Vertalen

Vindt u het lastig om te ontdekken waar Engelse, Franse of Spaanse liedjes over gaan? Maar wilt u wel heel graag weten waar het liedje over gaat? Dan is de website Songteksten Vertalen waar u moet zijn. Hier vindt u namelijk vertalingen of kunt u liedjes laten vertalen. Zo weet u precies waar dat leuke lied toch over gaat!

Wat moet ik doen?

Het enige wat u hoeft te doen is naar de website te gaan en de stappen te doorlopen of een nummer op te zoeken. In het systeem vindt u allemaal liedjes die al vertaald zijn. Als uw lied hier niet tussen staat vindt u op de hoofdpagina de stappen die u moet doorlopen zodat ook uw lied vertaald kan worden en u snel weet waar het lied over gaat. Heel erg makkelijk en snel geregeld dus. Zeker een uitkomst. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dus zeker een aanrader.

Contact opnemen

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de website, over een vertaald lied of over het doorlopen van de stappen is het mogelijk om contact op te nemen. U vindt de contactgegevens op de website. U krijgt zo snel mogelijk een bericht terug van een van de makers van website.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.