Makkelijk geld verdienen, wordt proefpersoon

Heb je wel eens overwogen om proefpersoon te worden? Het is een mes dat aan twee kanten snijdt. Enerzijds help je de wetenschap door een medicijn te testen. Zo kan het medicijn, wat vaak al heel veilig is, ook gebruikt worden voor grotere groep mensen. Maar daarnaast kan je op deze manier ook eenvoudig een extra zakcentje verdienen. Je ontvangt namelijk een relevante vergoeding voor het feit dat je proefpersoon bent. Benieuwd wat deze vergoeding inhoudt? Bekijk dat eens op de website van Medians.

Proefpersoon worden? Het kan tegen betaling?

Is je bankrekening niet bepaald meer op normaal niveau nu je terug bent van de zomervakantie? Kan je wel een extra zakcentje gebruiken of spaar je voor iets groots? Door jezelf beschikbaar te stellen als proefpersoon kan je op een eenvoudige manier toch wat extra geld verdienen. Afhankelijk van de klus, staat er een mooie vergoeding tegenover.

Bekijk de website van Medians

Op de website van Medians vindt je meer informatie over proefpersonen. Ook kan je hier vast een overzicht bekijken van de mogelijke onderzoeken waarvoor je je kan opgeven. Benieuw naar wat zoiets dan oplevert? Neem een kijkje via de website, klik hiervoor op medisch onderzoek betaald.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.