Medische toetsenborden voor in het ziekenhuis

Iedereen gebruikt tegenwoordig computers, televisies, tablets en laptops. Dit omdat het bepaalde dingen veel sneller en makkelijker doet verlopen. Dit geldt ook voor heel veel processen in bedrijven en organisaties. Bedrijven en organisaties kunnen echter soms andere dingen vragen van computers en televisies. Dit heeft voornamelijk te maken met de hardware. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis of openbare ruimte. Computers moeten hier wel veilig zijn voor omstanders. Daarom kunt u bij Centenna bijvoorbeeld medische toetsenborden kopen.

Over de toetsenborden

De medische toetsenborden van Centenna zijn speciaal gemaakt voor plekken waar het belangrijk is dat er zo min mogelijk bacteriën en dergelijk aanwezig zijn. Natuurlijk is het altijd goed om openbare ruimtes zo schoon mogelijk te houden in verband met besmettingsgevaar, maar vooral in ziekenhuizen is dit van belang vanwege een groot aantal mensen met een lage weerstand en omdat doktoren patiënten zullen aanraken. Daarom zijn de toetsenborden van Centenna heel makkelijk schoon te maken en zelfs te desinfecteerbaar, waardoor zelfs op de intensive care veilig gebruik gemaakt kan worden van toetsenborden en muizen.

Interesse?

Lijkt het u wat om toetsenborden en muizen van Centenna te gebruiken? Of heeft u interesse in de rest van de producten, zoals Neovo monitoren? Ga dan naar de website voor alle informatie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.