Mooie Portugese wandtegels in uw woning

Portugese wandtegels geven een mooie uitstraling aan iedere ruimte. De Portugese tegel is dan ook niet meer weg te denken uit het tegel assortiment. Al tijden is dit een veel gekozen product in zowel woningen als panden. Het is een tijdloos en zeker ook een uniek product! Veelal worden Portugese wandtegels toegepast in bijvoorbeeld een keuken of een badkamer. Tijden terug, we spreken nu over eeuwen, werden deze tegels onder invloed van de Moren op traditionele wijze gemaakt als cementtegels. Hedendaags zien we de tegels steeds meer tegen de wand verwerkt. Ze worden machinaal vervaardigd en voorzien van een opdruk. Dit met levensechte prints die gemaakt kunnen worden in iedere denkbare kleur en motief.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Wat een erg belangrijk voordeel is van keramische tegels is het onderhoudsgemak van de tegels. De tegel krast en vlekt namelijk niet. Ook is de tegel niet gevoelig voor zuurhoudende middelen. Dit is natuurlijk ook erg prettig! Juist door dit onderhoudsgemak is dit voor velen een reden om te kiezen voor deze tegel.

Bekijk de Portugese wandtegels

Wilt u graag de Portugese wandtegels bekijken? Dat kan! Ga daarvoor naar de website van totaaltegel. Zij beschikken over een mooi assortiment aan Portugese wandtegels. Ook treft u hier vele andere soorten producten aan; snuffel dus lekker rond en laat u verrassen!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.