Mooie Portugese wandtegels

Portugese wandtegels geven een mooie uitstraling aan iedere ruimte. De Portugese tegel is dan ook niet meer weg te denken uit het tegel assortiment. Al tijden is dit een veel gekozen product in zowel woningen als panden.
Het is een tijdloos en zeker ook een uniek product! Veelal wordenPortugese wandtegels toegepast in bijvoorbeeld een keuken of een badkamer. Tijden terug, we spreken nu over eeuwen, werden deze tegels onder invloed van de Moren op traditionele wijze gemaakt als cementtegels. Hedendaags zien we de tegels steeds meer tegen de wand verwerkt. Ze worden machinaal vervaardigd en voorzien van een opdruk. Dit met levensechte prints die gemaakt kunnen worden in iedere denkbare kleur en motief.

Wat zijn Portugese tegels?

Het fabricageproces van Portugese tegels is al eeuwenoud. Er wordt een cementmengsel in een tegel mal gestrooid.
Daarop komt een motief mal met het gewenste patroon. In deze motief mal wordt een mengsel van vloeibare marmerpoeder gegoten.
Zodra alle figuren zijn ingekleurd wordt de motief mal verwijderd en wordt het geheel onder hoge druk samengeperst. Het resultaat: een Portugese tegel.

Wilt u de tegels bekijken?

Bent u benieuwd geworden naar deze populaire Portugese wandtegels? Bekijk ze dan gerust op de website van de firma totaaltegel.nl. Zij beschikken over een divers en mooi assortiment aan deze tegels. Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.