Nautische kleding ook in uw winkel

Runt u een eigen zaak in bijvoorbeeld sportkleding? Of verkoopt u in uw winkel kleding met een wat meer landelijke uitstraling? Dan kunt u overwegen om het merk City of Sails te gaan verkopen. Dit merk ontwikkelt hoogwaardige zeilkleding van mooie kwaliteit. Een mooie aanvulling op uw huidige collectie, of juist een uitstapje naar iets nieuws. Voor het volledige assortiment brengt u een bezoekje aan de  website, daarvoor klikt u hier.

Nautische kleding van hoogwaardige kwaliteit

Sportkleding of kleding voor op de boot heeft vaak een bekende sportieve uitstraling. Maar ook als u er niet sportief uit wil zien en meer van klassiek houdt, dan kunt u daarvoor mooie zeilkleding kopen. City of Sails is een Australisch merk wat mooie zeilkleding ontwikkelt wat natuurlijk ook voor andere doeleinden bruikbaar is. Want zeilen dat doet u misschien niet elke dag, maar een warme jas in diverse weersomstandigheden dat komt regelmatig van pas.

Verkoop de kleding in uw zaak

City of Sails is een merk wat u ook in uw eigen zaak kunt verkopen. Hiervoor neemt u contact op met Nautico en dat kan via de website. Samen kunt u overleggen wat een mooie aanvulling vormt op uw huidige collectie en wie weet koopt u straks ook deze merkkleding in.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.