Op zoek naar een camping in Limburg?

Ben je een echte kampeerliefhebber? En ben je op zoek naar een camping in Limburg om aankomende vakantie door te brengen? Dan bevelen we je camping de Leistert aan. Deze camping is beoordeel met maar liefst 5 sterren en er valt hier genoeg te beleven. Benieuwd wat je hier allemaal kunt doen en waarom je juist een plekje bij deze camping moet boeken? We leggen het graag aan je uit.

Faciliteiten
Op deze campinb genoeg te beleven. Zo is er een indoor speeltoestel, bowlingbaan, een sportcafé, subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en een dagstrand met roeivijver. En dit is nog lang niet alles.  Op de website van de camping ontdek je welke faciliteiten er nog meer zijn. Maar ook in de omgeving kun je veel beleven. Maak uitstapjes naar Venlo of Roermond en ga lekker wandelen in een van de nabij gelegen natuurparken.

Reserveren maar!
Wil je ook graag een plekje bemachtigen op deze camping in Limburg? Bezoek dan vandaag nog de website van camping de Leistert en plaats een boeking. Hoe eerder je boekt, hoe meer je zeker bent van een plek op de camping. Dus doe er je voordeel mee!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.