Op zoek naar een boekhouder in Utrecht

Bent u op zoek naar een boekhouder in de buurt van Utrecht? Administratiekantoor Van der Bruggen kan de gehele boekhouding van u overnemen! Of het nou gaat over salarisadministratie of belastingaangiftes, particulier of bedrijfsmatig, Van der Bruggen zorgt ervoor dat u zich nooit meer druk hoeft te maken over uw administratie.

Aangeboden diensten door Van der Bruggen

Tegenwoordig komt er bij boekhouden veel meer kijken dan alleen wat salarisadministratie en het aangeven van uw omzetbelasting. Veel ondernemers weten niet hoe ze hier mee om moeten gaan en maken soms fouten, wat kan leiden tot hoge boetes. Daarom zorgt Van der Bruggen ervoor dat u nergens meer over na hoeft te denken! Ze verzorgen bijvoorbeeld: de salarisadministratie, online boekhouding, debiteurenbeheer en andere fiscale diensten.

Servicegericht en klantvriendelijk

Dit familiebedrijf is in 1981 opgericht door Jan Van der Bruggen, die inmiddels nog  steeds werkzaam is op het kantoor, samen met zijn zoon Ron. Bij dit familiebedrijf weet men hoe belangrijk het is om een persoonlijke band op te bouwen met cliënten. U krijgt dan ook vanaf dag één een vast contactpersoon toegewezen. Wilt u kennismaken met een van de medewerkers? Dat kan uiteraard kosteloos. U hoeft alleen even te bellen, of het contactformulier in te vullen op de website van Administratiekantoor Van der Bruggen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.