Op zoek naar een mediator

Bent u op zoek naar een mediator omdat u bijvoorbeeld een arbeidsconflict heeft? Dan bent u bij HG-nus aan het juiste adres. Bij HG-nus krijgt u hulp van een mediator die gespecialiseerd is in interim management, organisatie advies, coaching en mediation. HG-nus is er voor uw mediation Gelderland.

De mediator

Met behulp van een onafhankelijke mediator lost u samen met de andere partij uw conflict op. Een mediator neemt geen standpunt in en neemt geen beslissingen. Dat doet u namelijk zelf en de mediator begeleidt u daarbij. U werkt en denkt actief mee en bepaalt zelf wat de oplossing gaat worden. Deze oplossing is vaak beter dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. De mediator kiest geen partij maar blijft onafhankelijk en neutraal. U kiest voor mediation omdat u zelf actief mee wilt werken en een oplossing wilt vinden voor uw probleem.

De mogelijkheden bij HG-nus

Drs. Ronald Hagenus is in de meeste gevallen de mediator bij HG-nus die u zal helpen bij uw conflict. U kunt terecht voor familie, arbeids en echtscheidingsmediation, maar ook voor privéconflicten en zakelijke conflicten. Benieuwd naar HG-nus? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op. Klik hier voor mediation in Arnhem.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.