Overnacht op een sterrencamping

Een 5 sterren camping in Nederland, nooit van gehoord? Wij wel! In Brabant is recreatiepark TerSpegelt namelijk beloond met vijf sterren en verkozen tot Holland Topcamping. Dat is niet voor niets. Alle voorzieningen zijn hier namelijk om een topvakantie te beleven met het hele gezin. Maar daarbij blijft het niet. Ze zorgen voor net dat beetje extra luxe, bijvoorbeeld door Glampingplekken aan te bieden. Hier logeer je in een luxe ingerichte tent, waar je alleen nog maar je koffertje hoeft uit te pakken. Eens een keer iets anders? Pak dat de luxe tipi of een van de Waterlodges. De overnachtingsmogelijkheden zijn eindeloos.

 

Liever actief?

Niet alleen de mogelijkheden voor accommodaties zijn groot, ook de activiteiten zijn er in overvloed. Zo kan het hele gezin lekker actief bezig zijn.

 

De overnachtingsmogelijkheden bij TerSpegelt in Eersel lijken eindeloos. Zo kunt u helemaal back to basics en uw eigen tent of caravan op de kampeerplek zetten. Bijvoorbeeld op het speciale kinderveldje. Liever iets luxer? Dat kan! Huur bijvoorbeeld een volledige ingerichte tent of een luxe huuraccommodatie met privé sanitair. Slaapt u graag in een bosrijke omgeving? Boek de bosvilla! Lekker aan het water in uw eigen waterlodge met eigen terras? Ook dat is mogelijk! Bij Camping TerSpegelt kunt u zelfs kamperen op het water. De super-de-luxe WaterLogdes liggen voor u klaar. Op een vlonder net boven het water geniet u hier van een prachtig uitzicht over een van de meren in het park. Ligt dat wel lekker? Jazeker! In deze waterlodges slaapt u op echte bedden en kunt u relaxen op een van de hangmatten boven het water. Lekker weer? Dan neem je gewoon lekker een duik in het meer.

 

Bekijk de virtuele versie

Wij kunnen het allemaal mooi vertellen. Maar natuurlijk wilt u eerst zo uitgebreid mogelijk rondkijken, voor u gaat boeken. Op de website maakt u daarom een virtuele wandeling of neemt u een kijkje in het fotoalbum. Camping TerSpegelt heeft zelfs een magazine! Kijk dus eerst rustig rond en maak uw keuze voor een van de accommodaties op deze 5 sterren camping.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.