Packstore is meer dan een sociale werkplaats in Almelo en omgeving

Packstore is een soort sociale werkplaats gevestigd in Ede. Maar ze doen het toch net even anders dan een sociale werkplaats. Ze noemen zichzelf een bedrijf wat Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt. Een trend waar steeds meer ondernemers zich mee bezig houden. Want als je maatschappelijk verantwoord onderneemt dan geef je eigenlijk wat terug aan de wereld. Hoe dat precies zit? Lees maar verder..

Wat is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Afgekort zie je het vaak terug als MVO, het betekent dat bedrijven eigenlijk iets terug willen geven aan de maatschappij. Natuurlijk is hoofddoel van een bedrijf geld verdienen, draaiende  blijven en winst maken. Maar je kan natuurlijk meer doen dan dat, bijvoorbeeld door op een milieuvriendelijke manier te produceren of door personeel in dienst te nemen wat anders niet zo snel aan een baan komt. MVO is al lange tijd een trend, maar in tijden van crisis zie je dat het belang van een gezond bedrijf weer steeds meer voorop komt te staan.

Hoe onderneemt Packstore op een verantwoorde wijze?

Zij hebben personeel in dienst wat met een afstand op de maatschappij staat en dus niet zo gemakkelijk aan een baan kan komen. Bij Packstore krijgen ze toch de kans op een baan. Packstore is dus meer dan een sociale werkplaats in Almelo.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.