Pannensets koopt u bij Gloudemans

Tijd voor nieuwe pannen? Bij Gloudemans kunt u gehele pannensets kopen. Gloudemans is de leukste en gezelligste kookwinkel in Uden maar  ze hebben natuurlijk ook een webshop, waar u de kookspullen kunt bestellen. Ze leveren alleen hoge kwaliteit pannensets. Wanneer u dus op zoek bent naar goede kwaliteit, dan bent u bij Gloudemans aan het juiste adres.

Braadpannen

Bij Gloudemans hebben ze naast de pannensets ook losse pannen, zoals de braadpan. Ze hebben een groot assortiment braadpannen van verschillende merken. De le Creuset en Staub braadpannen zijn gemaakt van gietijzer en hebben een geëmailleerde laag. Le Creuset heeft twee soorten braadpannen: de faitout (de braadpan met de plaatstalen deksel) en de tradition (de pan met de gietijzeren deksel). De pannen met een roestvrij stalen knop op de deksel kunnen in de oven. De pannen van Le Creuset zijn in verschillende vormen beschikbaar. U kunt kiezen voor een kleine pan of een grote pan, rond of ovaal.

Assortiment

Naast de pannen heeft Gloudemans nog veel meer in het assortiment. Zo hebben ze kookartikelen, zoals spatels, ovenschalen, voorraadbussen en andere keukenhulpjes. Ook bakartikelen ontbreken niet in het assortiment. Zo hebben ze bakblikken, bakgereedschap en zelfs bakmixen.

Wilt u een pannenset, de beste braadpan of één van de andere kookartikelen bestellen? Ga dan naar de site en plaats uw bestelling.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.