Rederij Celjo voor uw vergaderlocatie

Houdt u van mooie en unieke gebeurtenissen? Maak dan kennis met Rederij Celjo. Bij deze rederij kunt u vergaderen op het water of feesten geven op de partyboot. Bij Rederij Celjo combineren ze een volledig verzorgd evenement met de unieke ervaring van een afwisselende riviertocht. Hiermee maken zij uw zakelijke bijeenkomst of feest bij voorbaat tot een geweldige gebeurtenis. Vergaderlocatie Arnhem gezocht? Bij Rederij Celjo bent u aan het juiste adres.

De mogelijkheden

De partschepen Organza en Nirvana varen het hele jaar door en voor iedere gelegenheid. Zo kunt u hier terecht voor een trouwerij, een reünie, een verjaardag of themafeest. Bij Rederij Celjo kunnen ze alles voor u verzorgen. Wilt u live muziek aan boord of uw gasten verrassen met een heerlijk buffet? Overal kan voor gezorgd worden. Tussentijdse activiteiten op de vaste wal organiseren is ook altijd een leuk idee. De mogelijkheden bij Rederij Celjo zijn oneindig.

Informatie

U kunt bij Rederij Celjo compleet verzorgde zakelijke arrangementen boeken, maar ook denken zij graag met u mee voor een arrangement op maat. Voor een Deventer vergaderlocatie komt u bij Rederij Celjo, maar ook voor vele andere plaatsen. Bekijk de site van Rederij Celjo voor meer informatie of neem contact op en zij helpen u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.