Roetfilter verwijderen dankzij Ecu-Soft

Heeft u de afgelopen tijd ook weer het roetfilter van uw auto moeten laten vervangen? Overweeg dan eens om deze definitief te laten verwijderen. Dit is een oplossing waar veel mensen voor kiezen. Zonder dat dit schade oplevert voor de auto. Wel is het belangrijk om het door een professional te laten uitvoeren. Een die niet alleen het roetfilter verwijdert maar ook direct een aanpassing maakt in de software. Een bekend bedrijf wat dit doet is Ecu-soft, lees op hun website meer over het roetfilter verwijderen.

Waarom het verwijderen van de het roetfilter?

De roetfilter is een onderdeel wat bij veel auto’s gedurende de volledige levensduur wel 5 tot 6 keer vervangen moet worden. Dit brengt dus een hoop extra kosten met zich mee die je gemakkelijk kan terug verdienen door de roetfilter bij voorbaat al te laten verwijderen. Er dient echter wel een aanpassing te worden gemaakt in de software van de auto. Want het is ook belangrijk dat de auto  ‘weet’ dat de roetfilter niet meer aanwezig is en er dus ook geen gebruik meer van maakt.

En voordelige brandstofkosten

Ook is bekend dat een auto waarbij de roetfilter is verwijderd de brandstofkosten aanzienelijk zijn gedaald. Lijkt het je ook iets? Bezoek de website en lees meer over het verwijderen van de DPF.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.