Samen met Mediatorpraktijk Noord Nederland zoeken naar een oplossing

Zit u midden in een conflict maar wilt u niet dat het uit de hand loopt? Er is een mediatorpraktijk in Drenthe die op creatieve wijze zoekt naar de juiste oplossingen. Hierbij komen beide partijen elkaar een beetje tegemoet en zal er uiteindelijk een win-win situatie ontstaan. Het doel van deze mediatorpraktijk is om beide partijen tevreden naar huis te laten gaan.

Specialisatie Familie-Rechtbankmediator

Michèle van der Span heeft een Post-HBO Mediationopleiding afgerond en is gespecialiseerd in familiezaken. Ze staat bekend om haar goede luistervaardigheden en objectieve blik. Ondanks dat ze zich in beide cliënten inleeft, zal ze nooit partij kiezen en kunt u er van op aan dat iedereen een gelijke kans krijgt. Ze staat ingeschreven bij het MfN-registermediator en houdt zich aan de strenge regels die hiermee gepaard gaan. Daarnaast kunnen mensen hun klachten vermelden bij dit MfN-registermediator zodat er een continue reflectie plaatsvindt. Dit is een van de redenen waardoor deze mediatorpraktijk zichzelf blijft verbeteren.

Meer informatie over Mediatorpraktijk Noord Nederland

Indien u meer wilt weten over Mediatorpraktijk Noord Nederland kunt u contact opnemen via de website. U kunt hier een vraag stellen, uw gegevens achterlaten via het contactformulier of meteen een afspraak maken.  De kans is groot dat u hier binnen 24 uur een reactie op hebt!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.