Stichting Miroya voor professionele hulp bij afkicken

Een verslaving is er in vele soorten. Maar wanneer ben je eigenlijk verslaafd? Je bent verslaafd aan bijvoorbeeld heroïne je wanneer je merkt dat je meer gebruikt dan dat je eigenlijk voorgenomen had, wanneer je niet meer kunt stoppen en wanneer je een groot deel van de dag bezig bent het gebruik van de stof. Verslaafd zijn is een zeer vervelende situatie en het is belangrijk dat u hiervoor professionele ondersteuning krijgt. Stichting Miroya biedt de juiste professionele ondersteuning om u van uw verslaving af te helpen.

Behandeling

Bij Miroya is het doel om de mensen te ondersteunen bij het herstellen van hun verslaving. Hierbij wordt specifiek gekeken naar de persoon, achtergrond, levensloop en situatie om vervolgens een speciaal plan op te stellen om clean te worden en ervoor te zorgen dat u ook clean blijft. De medewerkers van Stichting Miroya staan dan ook 24 uur per dag voor uw klaar.

Informatie

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld afkicken heroïne? Ga dan naar de website van stichting Miroya. Hier vindt u alle informatie over stichting Miroya en wordt uitgelegd wat zij voor u kunnen betekenen. Daarnaast vindt u hier ook de contactgegevens om direct contact op te kunnen nemen en zo snel mogelijk een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.