Tandarts in Zeist gezocht?

Twee keer per jaar naar de tandarts voor een controle is aanbevolen. De meeste mensen houden niet van de tandarts en er zijn mensen die zelfs angstig zijn om naar de tandarts te gaan. Tandartspraktijk de Clomp is een geliefd adres van kinderen en angstige mensen. Sinds kort werken zij in de praktijk met lachgas, dat ervoor zorgt dat patiënten zich gemakkelijk kunnen ontspannen tijdens de behandeling. Bent u op zoek naar een tandarts Zeist? Ga dan naar tandartspraktijk de Clomp.

De Clomp

Tandartspraktijk de Clomp is een bloeiende praktijk in Zeist. Ruime aandacht voor de patiënt staat voorop. Bij de praktijk kunt u terecht voor algemene tandheelkunde voor volwassenen en kinderen, bijvoorbeeld voor reguliere controles en mondhygiëne, gaatjes vullen, voor kronen en bruggen, voor wortelkanaalbehandelingen en voor kunstgebitten en andere prothesen. Naast de reguliere behandelingen kunt u ook voor veel meer dan dat terecht bij de praktijk. Hierbij kunt u denken aan beugels en implantaten.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met tandartspraktijk de Clomp, dan kunt u via de website een afspraak maken. Het is fijn om te weten dat ze bij de Clomp geen wachtlijsten hebben dus u bent snel aan de beurt. Heeft u acute klachten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen en kunt u die zelfde dag nog langskomen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.