Test urineweg infectie

Heeft u last bij het plassen en bent u bang dat u een urineweginfectie heeft? Dat zou heel goed kunnen. Vindt u het vervelend om langs de huisarts te gaan, dan kunt u ook zelf een test uitvoeren. Op de website van 24 Gezondheid vindt u verschillende medische testjes die u zelf kunt doen, zo ook een test voor urineweginfectie. Na de zelftest weet u direct of u een urineweginfectie heeft of niet en zo ja, voorzorgsmaatregelen treffen. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar de website.

24 Gezondheid

Via de website van 24 Gezondheid vindt u verschillende medische tests die u zelf kunt doen. Wanneer u dus geen zin heeft om langs de huisarts te gaan en liever zelf een test doet dan is dat prima mogelijk. U weet gelijk waar u aan toe bent en u kunt gelijk beslissen wat u verder wilt doen. Naast de test voor urineweginfecties zijn er ook tests beschikbaar voor andere mogelijke infecties. Alle medische tests zijn voor verkoop uitvoerig getest.

Bestellen

24 Gezondheid werkt intensief samen met andere medische bedrijven om de testen zo nauwkeurig en betrouwbaar mogelijk te maken. Het bestellen van medische testen is mogelijk via de website. De voorwaarden vindt u daar ook.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.