Uitbesteden aan verpakkingsbedrijf Packstore

Heeft u een eigen bedrijf en lopen de zaken steeds beter? Het is heel fijn als u het aantal bestellingen omhoog ziet gaan, maar als u het zelf niet meer bij kunt houden kan dit problemen opleveren. Heeft u er al eens aan gedacht om uw verpakkingswerkzaamheden uit te besteden aan een ander bedrijf? Packstore is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende fulfillment werkzaamheden. Zo kunt u zich richten op uw kerntaak, terwijl Packstore diverse werkzaamheden voor u uit handen neemt.

Handmatig in- en ompakken

Bij Packstore kunt u een uitstekende kwaliteit en service verwachten. In- en ompakken van goederen doen ze bijvoorbeeld nog steeds handmatig. Zo weet u zeker dat er zorgvuldig met uw artikelen wordt omgegaan! En wilt u graag uw goederen laten stickeren? Of Het laten opzetten en afvullen van displays? Dan kunt u dit ook gewoon door Packstore laten uitvoeren. Bekijk alle mogelijkheden op de website van Packstore

Packstore biedt iedereen een kans

Dankzij de lage prijzen, biedt Packstore een kans aan startende ondernemers. Maar dit is niet alles. Ze bieden ook een kans aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een geschikte partner om mee samen te werken dus! Wilt u naar de website van Packstore? Klik dan op de volgende link: Sociale werkplaats Maastricht.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.