Uw meubels laten spuiten

Wilt u uw meubels laten spuiten? Ga dan naar Bart Dijkhof. Bart Dijkhof is een ervaren bedrijf die voor uw de schilder- glas- en spuitwerkzaamheden verricht. Vanwege de jarenlange ervaring staan zij garant voor een goed gespoten en compleet meubelspuitwerk. Ze garanderen een hoge kwaliteit. Spuitwerk voor meubelen of industriële producten? Bart Dijkhof staat voor u klaar met de meubelspuiterij.

De meubelspuiterij

Als meubelspuiterij spuiten ze bij Bart Dijkhof alle soorten materiaal, zoals hout, kunststof, staal, aluminium en meubelplaten. Elk oppervlak heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig en dat is de specialisatie van Bart Dijkhof. Ze kunnen al uw meubels op alle manieren afwerken, bijvoorbeeld kleurlak, beitskleuren, hoogglans, zijdeglans, blanke lak en metallic. Ook beschikken ze bij Bart Dijkhof over een eigen kleurenmengmachine. Deze machine maakt mogelijk dat elke mogelijke kleur kan worden gemengd. Bart Dijkhof is uw totaaloplossing.

Transport

Bij Bart Dijkhof kunnen ze uw meubels naar een gewenste locatie brengen als u geen mogelijkheid heeft om ze zelf op te halen. Ze beschikken over eigen transportmiddelen dus het transport voor u regelen is geen enkel probleem. Bent u geïnteresseerd in Bart Dijkhof? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u naar de site gaan of telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.