Uw oogst gemakkelijk sorteren met de sorteermachines van DT Dijkstra

DT Dijkstra biedt sorteermachines voor uw bloembollen, spruitjes, aardappeltjes en vele andere soorten voedingswaren of gewassen.  Hiermee verhoogt u uw capaciteit aanzienlijk en zorgt u ervoor dat er minder sorteerfouten worden gemaakt.

Een kind kan de was doen

Om wat voor oogst het ook gaat, de sorteermachines van DT Dijkstra zijn enorm gebruikersvriendelijk en efficiënt. U kunt producten zowel gewassen als ongewassen laten sorteren. Mocht u toch graag uw producten schoon aanleveren, dan kan DT Dijkstra ook reinigingsmachines aanleveren. Dit kan zowel voor producten die droog moeten blijven (zonder water) als voor producten die wel nat mogen worden. Deze systemen kunnen ook geleverd worden met scheidingsfunctie zodat eventuele kluiten, stenen en andere deeltjes afgevoerd worden. U kunt er zelfs voor kiezen om producten te polijsten of drogen! Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden als het aankomt op het verwerken van uw oogst.

Waarom DT Dijkstra?

DT Dijkstra is een gespecialiseerd bedrijf dat bekend staat om een innovatieve manier van werken. De producten zijn product- en gebruikersvriendelijk, hebben een lange levensduur en verzekeren u van een lage kostprijs per ton. Op de website van DT Dijkstra kunt u de productfolder downloaden voor een compleet overzicht en ziet u ook de capaciteit per uur (voor bepaalde producten). Zo kunt u zelf uitrekenen wat een sorteermachine voor u kan betekenen! Dus surf vandaag nog naar de website of mail of bel voor meer informatie!

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.