Vakantie vieren op camping Veluwe

Op zoek naar een mooie locatie om een familieweekend te organiseren? Of wilt u er even lekker tussenuit? In eigen land zijn de meest prachtige campings! Waaronder camping de Marshoeve. Hier kunt u een paar heerlijke dagen beleven of alvast in overweging nemen voor de zomervakantie van 2o15. In dit artikel leest u meer over camping de Marshoeve.

Wat heeft de omgeving van de camping te bieden?

De camping ligt tussen Beekbergen en Eerbeek in Gelderland nabijn de Veluwe. Het vormt dus een goede uitvalsbasis om een dagje de Veluwe te bezoeken. Maar het is ook mogelijk om andere uitstapjes te doen zoals naar de nabijgelegen steden Arnhem en Apeldoorn. Maar er is meer, ook op de camping valt een hoop te beleven!

Wat heeft de camping te bieden?

Er is WIFI over de gehele camping, hiervoor kunt u een inlogcode aanvragen. Ook is er een cafetaria, een flora en fauna park en de kinderen worden er vermaakt door een professioneel animatieteam. Of de kinderen vermaken zichzelf op het grote speelveld of in de recreatieruimte. Samen lekker zwemmen in het zwembad of genieten van een drankje op het terras? Ook dit is mogelijk op camping de Marshoeve.

Meer weten over Camping Beekbergen? Schroom niet en bezoek de site!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.