Valbeveiliging voor werken in de hoogte

Heeft u plannen om binnenkort aan een klus te beginnen op grote hoogte? Dan zou veiligheid bovenaan moeten staan. Want om prettig aan het werk te kunnen, is een veilig gevoel belangrijk. Een bedrijf wat deze veiligheid kan leveren is Protect PBM. Dit bedrijf levert valbeveiliging.

Ook op grote hoogtes, veiligheid bovenaan!

De valbeveiliging zorgt ervoor dat u ook in noodsituaties gewoon een bezoek aan het dak kan brengen. Protect PBM levert meer diensten dan alleen dakbedekking. Hier kan u ook terecht voor dakbedekkingen, zonnepanelen en groendaken. Wilt u uzelf en uw medewerkers beschermen tegen levensgevaarlijke situaties? Dan is valbeveiliging het advies! Er zijn verschillende systemen voor val. Maar Protect PBM is een dakdekker in Deventer, hier kan u ook terecht voor voor dakbedekkingen, zonnepanelen en groendaken. Natuurlijk wilt u uw medewerkers beschermen tegen levensgevaarlijke situaties. De medewerkers zitten vast aan een ankerpunt of lijnsysteem. Secupoint is een vorm van valbeveiliging met een stand-alone ankerpunt. Maar ook kan u kiezen voor een andere vorm van valbeveiliging.

Meer weten? Neem contact op!

Neem vandaag nog contact op met Protect PBM! En stel uw vraag, opmerking of vraag advies. Voor de website van Protect PBM klikt u op link.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.