Velgen kopen doet u online én tweedehands

De velgen van uw auto moeten goed zijn. Maar moeten ze daarvoor ook nieuw zijn? Wij denken van niet. Bij VelgenGigant kunt u velgen kopen van ieder merk, grootte of model. Alle velgen zijn hier gebruikt, maar in goede staat. Het enige dat u hoeft te doen is op tijd bieden op één van de velgen bij de online veiling. Het mooie van deze doorlopende veiling is dat het assortiment bij VelgenGigant continu verandert. Is de 2e hands velg er vandaag niet? Dan is het aan te raden later nog eens te kijken. De kans is groot dat uw velg dan wel beschikbaar is.

 

Welke velgen koopt u?

Natuurlijk wilt u direct starten met bieden om de juiste velgen te kopen. Echter, het is wel van belang om vooraf enkele specificaties van de velgen in uw hoofd te hebben. Welke maat heeft u bijvoorbeeld nodig? En wat moet de steek van de velg zijn? Ook het materiaal, het seizoen van de band, het merk van de band en de maat van de band is een belangrijke factor bij het kopen van nieuwe velgen. Alle velgen van VelgenGigant zijn origineel en gebruikt. Het is ook aan te raden een maximum budget te hanteren, wanneer u begint met bieden. Veilingkosten worden door VelgenGigant niet berekend. Ideaal!

 

Zo werkt Velgengigant

Doordat er steeds nieuwe veilingen worden geopend, verandert het aanbod van velgen bij VelgenGigant voortdurend. Dit komt doordat de velgen worden verkocht op basis van veilingen. Deze veiling staat slechts een bepaalde periode online. U ziet de tijd wegtikken. Maak dus direct een account aan en bied mee. Na het winnen van een veiling kunt u gemakkelijk online betalen en aangeven of u de bestelling zelf ophaalt of de velgen laat bezorgen. Denk er wel aan dat u de factuur bij de hand houdt, zonder factuur kunnen de velgen namelijk niet geleverd worden. Nu staat niets u meer in de weg om uw nieuwe velgen te kopen.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.