Vergelijk uw lening met die van Goedlenen

Heeft u ergens een lening aangevraagd maar bent u niet helemaal tevreden over het rentepercentage? Hoe hoger het rentepercentage is, hoe hoger uw maandelijkse aflossing zal zijn. Daarom is het belangrijk om de verschillende rentepercentages met elkaar te vergelijken voordat u een lening afsluit. Op de website van Goedlenen kunt u eenvoudig uw voordeel berekenen door middel van een vergelijkingspagina.

Vergelijk online uw voordeel

Als u een lening heeft aangevraagd bij een andere organisatie, kunt u op de website van Goedlenen eenvoudig een vergelijking maken. Hier vult u het leenbedrag in, het rentepercentage en uw maandlasten. Daarna krijgt u te horen tegen welk rentepercentage Goedlenen een u een lening kan aanbieden. Uiteraard is dit slechts een vergelijking en zit u met de aanvraag nergens aan vast.

Advies nodig bij het afsluiten van een lening?

Heeft u geen verstand van leningen en alle bijbehorende zaken? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Goedlenen. U kunt eenvoudig het “bel mij terug” formulier op de website invullen, waarna u teruggebeld wordt. U kunt zich op de website meteen inlezen over de verschillende mogelijkheden van Goedlenen. Wilt u meteen een kijkje nemen op de website van Goedlenen? Klik dan op de volgende link: Geld lenen ZZP.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.