Verlicht uw huis

Tijdens de feestdagen is het weer tijd om uw familie en vrienden te voorzien van een leuk cadeau, gezien het feit dat vele families in Nederland in deze tijd doen aan het trekken van lootjes. Bij het lootjes trekken is het de bedoeling dat u voor iemand uit uw omgeving een cadeau koopt en deze tijdens kerstmis aan elkaar geeft. Dit jaar heb ik mijn moeders lootje getrokken en had zij de wens om een lamp voor kerstmis te krijgen. Deze lamp heb ik inmiddels gekocht via de webshop van Toplamp!

Lamp kapot

De plafondlamp in het huis van mijn ouders is afgelopen maand gesneuveld en deze hebben zij nog altijd niet kunnen vervangen. Mijn ouders zijn beiden personen die enorm hard werken en hebben om deze reden geen tijd gehad om een nieuwe plafondlamp te bestellen. Om deze reden heeft mijn moeder dus gevraagd via het lootje om een nieuwe plafondlamp cadeau te krijgen. Deze heb ik voor haar besteld en zal ik haar tijdens kerst geven!

Lamp cadeau doen

Wilt u een ander of uzelf een lamp cadeau doen en wilt u deze ook via de webshop van Toplamp bestellen? Klik dan op de volgende link om direct naar de website te linken: plafondlampen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.