Vertaling Nederlands Frans bij Tongo

Frankrijk is een prachtig land en heeft een mooie taal. De Franse taal staat bekend als de taal van de liefde, maar is voor de meeste mensen toch een lastige taal om te leren. Nu komt het toch wel eens voor dat u een Franse tekst, een Frans document of juist een Nederlandse tekst heeft, dat u graag vertaald wilt hebben. Vertaalbureau Tongo helpt u graag bij de vertaling Nederlands Frans, maar ook Frans Nederlands.

Vertaalbureau Tongo

Bij Tongo hebben ze uiterst bekwame vertalers in dienst waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Ze zijn een full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor het MKB. De voordelen van het vertalen bij Tongo zijn: – Snelle service – Gegarandeerde kwaliteit – Heldere tarieven – Persoonlijk contact – Unieke tevredenheidsgarantie – 100% juiste vertaling Met deze voordelen onderscheiden zij zich van andere vertaalbureaus.

De beste vertaling

Het doel van Tongo is om de beste en snelste vertaaldiensten aan hun klanten te leveren. Of het nu gaat om een algemene vraag, een offerte of een tussentijds stutusgesprek, bij Tongo krijgt elk onderdeel de maximale aandacht en zorg. Klanten beoordeelden Tongo met een 8.6, dit is gebleken uit een klantentevredenheidsonderzoek. Bent u geinterresseerd in Tongo en wilt u weten waar u aan toe bent? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem voor vragen contact op met Tongo, het vertaalbureau Amsterdam en ze helpen u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.