Vier uw zomer op een recreatiepark in Limburg

Hèhè, vakantie. Alleen helaas met u zowat de rest van Nederland ook. Vliegvelden waarschuwen al; kom op tijd, het is extreem druk! Ook heeft u vast weleens gehoord van het fenomeen; ‘zwarte zaterdag’. Hoe dit kan? De meeste mensen die op vakantie gaan kiezen ervoor om naar het buitenland te gaan. Maar hoezo zou u dit doen? Nederland heeft ook zoveel moois te bieden. Wilt u toch even Nederland ontsnappen? Dan verwijzen wij u graag door naar een recreatiepark in Limburg die heet Recreatiepark de Leistert. Hier bent u in Nederland, maar smaakt het toch Bourgondisch. Hoe dit kan? Limburg heeft bijvoorbeeld heuvels. Denk aan het wereldbekende drielandenpunt. Ook veel eten wordt geïnspireerd door België en Duitsland.

De faciliteiten op het park

Geniet op dit park voor uw tent samen met uw nieuw gemaakte vrienden. Heerlijke zomeravonden met de barbecue aan. Of ga zwemmen met het hele gezin voor uren waterplezier in het subtropische zwemparadijs. Ook kunt u in de winter lekker sport kijken in het Sportcafé. Of drop uw kinderen af bij het recreatieteam. Zij vermaken de kinderen urenlang!

Omgeving van Recreatiepark de Leistert

Ook de omgeving van Recreatiepark de Leistert heeft vele leuke mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld lekker struinen door pittoreske plaatsjes. Of ga winkelen in Designer Outlet Roermond. Ook kunt u fietsen of wandelen door maar liefst Drie Natuurparken of ga naar GaiaZoo of Toverland.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.