Voor het organiseren van een game toernooi ga je naar Movies5

Als je op zoek bent naar manieren om een game toernooi te organiseren moet je zeker eens de website van Movies5 bezoeken. Movies5 maakt het mogelijk om game toernooien te organiseren op grote schermen. Zo kan je bij Movies5 terecht voor het organiseren van een FIFA toernooi voor zowel 32 als 64 personen. Maar ook voor het organiseren van je eigen Call of Duty toernooi ben je bij Movies5 aan het juiste adres. Zij zorgen hierbij voor het spel, de playstations, de schermen en het geluid. Bovendien regelen zij de opbouw en afbouw hiervan. 

Andere mogelijkheden

Naast het organiseren van game toernooien kan je ook voor het huren van een thuisbioscoop of een buitenbioscoop bij Movies5 terecht. Zo hebben zij schermen van 3 bij 2 meter maar ook schermen van maar liefst 7 bij 4 meter. Op deze manier kan je met een grote groep mensen optimaal genieten van bijvoorbeeld een mooie film. De opbouw en afbouw van zo’n buitenbioscoop kan je gewoon aan Movies5 overlaten.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten van Movies5 en wil je graag kijken naar de mogelijkheden om een FIFA toernooi organiseren? Aarzel dan niet en bezoek de website van het bedrijf. Hier vind je contactgegevens en kan je nog eens rustig kijken naar een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.