Voor ieder wat wils op dit vakantiepark in Limburg

Een vakantiepark in Limburg waar je zelf helemaal je eigen vakantie kunt samenstellen? Waar je keuze hebt uit verschillende manieren van overnachten? En waar je zeker weet dat je kinderen zich iedere dag met andere activiteiten kunnen vermaken? Wij weten wel iets! Lees voor inspiratie zeker even verder.

 

Kampeer glamourous

Of jullie nu het liefst eerst samen druk zijn met haringen en tentzeilen om samen jullie onderkomen op te bouwen. Of wanneer jullie het liefst gewoon je koffers pakken en in je volledig ingerichte onderkomen uitpakken. Op camping de Leistert vier je precies je vakantie zoals jij het voor ogen hebt. Hier zijn namelijk campingplaatsen waar jullie je eigen tent kunnen opzetten, maar er staan ook luxe chalets en lodges voor je klaar waar je helemaal niets aan hoeft te doen. Privé sanitair? Geregeld. Eigen veranda? Prima. Iets meer ruimte zodat de kinderen lekker om de accommodatie heen kunnen spelen? Check. Het is maar net wat jullie voorkeur heeft.

 

Waterratten opgelet!

Ook wat betreft de activiteiten is er voor ieder wat wils. Echte waterratten zijn gegarandeerd in de wolken met het zwembad. Sporters spelen een potje tennis, basketbal, Jeu de Boules of bowling. Gooi tot slot gezellig een pijltje in het sportcafé. Wat we ook zeker aanraden is om fietsen te huren en de grotere omgeving van dit vakantiepark in Limburg ontdekken. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Zo proef je Limburg volop en kom je ’s avonds weer helemaal tot rust in jouw eigen accommodatie.

 

Tot gauw?

Kom vooral eens de sfeer van vakantiepark De Leistert proeven. Ga er bijvoorbeeld eerst eens een dagje uit en bedenk dat of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Vragen? Bel gerust met een van de receptiemedewerkers. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor jouw verblijf op dit recreatiepark.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.