Wat zijn ADD kenmerken?

Heeft u zelf ADHD of ADD? Of heeft uw dochter of zoon last van uw ADHD? Misschien weet u het zelf nog niet eens, maar loopt u wel tegen bepaalde symptomen aan van ADHD. Dan is het wellicht een optie om uzelf (of uw kind) een keer te laten controleren. Op deze manier weet u in ieder geval zeker of u het heeft of niet en dan kunnen er maatregelingen worden genomen. Op deze manier zorgt u ervoor dat u zich alleen maar beter voelt en weer lekker in uw vel zit. Heeft u vragen over ADHD? Of wilt u weten wat ADD kenmerken zijn? Dan bent u aan het juiste adres bij ADHD Nederland. 

ADHD Nederland

ADHD Nederland is opgericht met één doel: meer informatie geven over ADHD aan mensen die het hebben of denken dat ze het hebben. Vaak weten mensen er weinig van af en dat zorgt ervoor dat er niet goed gehandeld wordt. Bij ADHD Nederland kunt u terecht met al uw vragen over ADHD. ADHD Nederland helpt u maar al te graag verder!

ADD kenmerken?

Wilt u meer weten over ADD kenmerken of over iets anders? Surf dan naar de website van ADHD Nederland voor meer informatie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.