Winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en bent u op zoek naar een plek waar u goed en gezellig kunt winkelen, eten en koffie drinken? Bij Winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn kan dit allemaal. Het is het grootste winkelcentrum Apeldoorn met ruim 60 winkels. Iedereen kan hier voor zijn of haar aankopen terecht.

De Eglantier

U vindt bij De Eglantier een grote diversiteit aan artikelen. Er zijn verschillende winkels gevestigd. Zo zijn er de grote landelijke ketens en de kleinschalige ondernemers. Bij De Eglantier kunt u profiteren van de volgende voorzieningen die het winkelcentrum een echte publiekstrekker maken: jaarlijks terugkerende evenementen, een veilige winkelomgeving voor u als klant en voor de ondernemer, de goede bereikbaarheid, gratis parkeren zowel boven als ondergronds, elke dinsdag een weekmarkt, de architectuur bestaande uit grachtenpanden en schuren passende bij de organische stijl.

Winkelen in Apeldoorn

De Eglantier is in 1981 gebouwd als wijkcentrum voor de wijk De Maten naar een ontwerp van het architectenduo Alberts en Van Huut. De Eglantier is ontworpen en gebouwd in de organische stijl. Het symboliseert een middeleeuws stadje. Bent u nu benieuwd naar De Eglantier en wilt u in Apeldoorn winkelen? Ga dan naar de site en bekijk het winkelaanbod. Ook kunt u hier eenvoudig de juiste route vinden. Gezellig en leuk winkelen kunt u bij De Eglantier in Apeldoorn.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.