Woonaccessoires voor een sfeervolle woning

Een sfeervolle woning, dat wil iedereen. Met de woonaccessoires van NR 310 wordt het een eenvoudige klus om deze sfeer in uw woning te brengen. Bij NR 310 hebben ze verschillende muurstickers en soorten behang van KEK Amsterdam opgenomen in het assortiment. Ook hebben ze prachtige vloerkleden, die het bekijken waard zijn.

KEK Amsterdam

KEK Amsterdam ontwerpt verrassend, verfrissend en eigenzinnige muurstickers en behang met een knipoog. De producten zijn stuk voor stuk unieke ontwerpen. Bij KEK Amsterdam vind je de gekste soorten behang, van lollybehang tot behang met dobbers. Bij NR 310 hebben ze verschillende muurstickers en soorten behang van KEK Amsterdam in het assortiment opgenomen. NR 310 staat voor: stoer, eigenzinnig en vrouwelijk. Daarnaast wordt gelet op kwaliteit en zijn de producten betaalbaar. Met een klein budget kun je een woning prachtig stijlen met de accessoires van NR 310.

Vloerkleden bestellen

Unieke vloerkleden vind je bij NR 310. De vloerkleden zijn veelal van Scandinavische merken en erg populair. De vloerkleden hebben een prachtig en uniek design. Bij NR 310 kun je een vloerkleed eenvoudig bestellen. U profiteert daarnaast van de lage verzendkosten en de snelle service. Ze leveren hun producten af in Nederland, België en Duitsland. Bekijk eens het assortiment van NR 310 en laat u verassen en inspireren. Op de site vindt u ook de contactgegevens.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.