Zaalverhuur in Rotterdam

Is het tijd voor een feestje? Leuk! Daarvoor heeft u natuurlijk wel een goede zaal nodig. Vooral wanneer het geen feestje maar een heus feest wordt. Voor zaalverhuur in Rotterdam waar wel tot 250 personen terecht kunnen gaat u naar Restaurant de Tuin. Dit is een locatie geschikt voor allerlei soorten feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om de verjaardag van uw oma tot een bedrijfsfeest: hier bent u van harte welkom. En met een locatie als deze wordt het hoe dan ook een daverend succes! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker even snel verder in dit blog!

Meer informatie over Restaurant de Tuin

De locatie beschikt dus over feestelijke zalen. Daarnaast kunt u hier ook heerlijk eten en drinken. Als kers op de taart bevindt u zich hier op een prachtige plek in Rotterdam. Restaurant de Tuin heeft namelijk uitzicht over de Kralingse Plas. Mooier kan het bijna niet! Komt u het met eigen ogen bewonderen?

De mogelijkheden bespreken

Wanneer u graag de mogelijkheden voor uw feest wilt bespreken met Restaurant de Tuin, dan kunt u terecht op hun website. Hier kunt u de contactgegevens van dit bedrijf vinden. Schroom zeker niet om contact op te nemen! Er staat graag iemand voor u klaar.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.