Zilveren armbanden voor dames en heren

Zilveren armbanden vallen altijd in de smaak. Bent u op zoek naar een prachtige zilveren armband voor een cadeau of misschien wel voor uzelf? Bij Nine 2 Five silver vindt u een collectie zilveren armbanden voor dames en heren. In de webshop bestelt u eenvoudig de armband waar u naar op zoek bent.

De collectie armbanden

De collectie van Nine 2 Five is handgemaakt en daarnaast gemaakt van 925 sterling zilver. Naast zilveren armbanden vindt u armbanden met stenen in verschillende vormen, kleuren en maten in de collectie. Het is een prachtige collectie, bestaande uit tijdloze armbanden van de beste kwaliteit zilver. Naast de collectie van Nine 2 Five verkopen ze ook armbanden van Frederic Bonnet, een Franse ontwerper. De armbanden van Bonnet zijn gedurfd en innovatief. U koopt de armbanden van Frederic Bonnet exclusief bij Nine 2 Five in de webshop. De armbanden worden in luxueuze sieradendoosjes verpakt en bij u thuis afgeleverd.

In de webshop

Bent u op zoek naar een zilveren heren armband of een armband voor dames? Ga naar de site van Nine 2 Five en bekijk de collecties in de webshop. Voor meer informatie en voor eventuele vragen kunt u gerust contact opnemen met Nine 2 Five, ze helpen u graag verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.