Erotiek

Probeer de Gag!

Je hebt waarschijnlijk als je van erotische momenten houd ook zeker wel eens van de Gag, of voor andere de Ball Gag gehoord. Als dit het geval is dan is het voor jou waarschijnlijk niet meer interessant. Wat als je nou niet weet wat dit is? lees dan verder. Ik ga je proberen hier in het kort meer over te vertellen.

Om te beginnen heb je ze in veel verschillende vormen en maten, van een balletje of ringen naar diverse andere vormen. Een Gag is een hulpmiddel om de volle aandacht te kunnen geven, het is een ideaal speeltje voor als je van bdsm houd. Door dat je dit speeltje in of tegen je mond draagt heb is het niet gemakkelijk om je spanning via je stem of in elk geval je mond te uiten. De spanning zal op een andere manier uiten, de ervaring heeft geleerd dat je orgasmes steeds heftiger zou kunnen gaan ervaren.

Door dat de gag in je mond zit geef je de controle min of meer steeds meer aan je partner. Je zal ervaren dat dit voor beide in het begin erg wennen kan zijn, spreek van te voren uiteraard altijd even je grenzen af. Je kan tijdens de seks nu niet aangeven dat je meer wilt, of dat je partner je harder zal aanpakken. Je kan geen lieve woordjes, het enige wat jij nu kan is heerlijk kreunen, je partner zal hier door meer opgewonden raken, je laat immers duidelijk horen hoe heerlijk jij geniet.

Als je nu de echte beginner bent op dit gebied is het advies om te beginnen met een balletje, het liefst met gaatjes er in. Deze gaatjes zorgen er namelijk voor dat je wat makkelijker kan ademhalen. Ook zal het zeker niet slim als je gelijk te groot start, je kan beter eerst wennen. Houd in je gedachten dat materialen van siliconen in het begin zeker wat prettiger kunnen zitten. Deze zijn wat zachter en kunnen als meer comfortabel gezien worden. Wanneer dit goed gaat kan je altijd weer een stapje groter of harder pakken.

Je kan er ook voor kiezen om een ring te kiezen, deze zijn ideaal voor orale seks, je hebt ze ook met dildo’s. Je kan het werkelijk zo gek niet bedenken of je kan het in de erotische shops wel verkrijgen. Wil je meer informatie? Dan is het verstandig om een erotische winkel te bezoeken, het personeel wat daar werkzaam is kan je vaak op de juiste manier te woord staan. Zo kom je vast met de juiste Gag voor jullie thuis.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties